Att hantera problem

Dagarna gar, fortfarande langsamt, men de gar. Har forutom mina kanslomassiga tveksamheter dragit pa mig det obligatoriska magproblemet. Men det kanns som mitt minsta problem.

I arlighetens namn ar saker och ting inte kul nar inget verkar handa, och jag enbart sitter pa fragetecken. Jag har minst tva veckor till innan det MOJLIGEN kan bli nagot. Ni kan kanske gissa i vilka banor jag funderar. Jag fragar mig vad tanken ar?

Kommentarer
Postat av: Tessa

Magproblem = koltabletter. kanske? :)



Även om det är segt och verkar trögt i alla hörn. Så är du där, för att något kommer hända... Gud skickar ju inte ut dig i ett "missionsfält" för att inget ska hända. Du kanske inte ser möjligheterna nu... Men på sikt kommer du och människor där upptäcka det. Varför du åkte dit och vad det gör hos er alla. Du åkte dit med planer, om det blir precis som du har tänkt, det vet ingen nu. Det är kanske andra planer Gud har tänkt för dig. Som du snart kommer upptäcka. Och senare tacka Gud för.

Håll ut min vän! Du är värdefull för människor där, bara av att vara där! Gud är med dig, och familj och vänner är med dig och står bakom dig i bön hemifrån!

2009-10-09 @ 23:38:28
URL: http://swedishbombaygirl.blogg.se/
Postat av: Maria Mohlin

Hej Jona!

Förstår din frustration men försök har tålamod för det kommer säkert bli bättre. Mina första dagar här i Argentina var inte så roliga heller men nu är det mkt bättre. Ta hand om dig och Gud välsigne dig! Kram Maria

2009-10-11 @ 05:04:38
URL: http://www.saltamaria.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0