Drömmar KAN gå i uppfyllelse

Jag kan bara försöka tänka mig hur Linus Nenzén satt på journalistutbildningen och drömde sig bort till den dag då han, i egen hög person, fick täcka detta scoop. Som bonus till tårtan fick även alla hans klasskompisar hänka på och flocka sig runt stjärnan.

Kommentarer
Postat av: Niclas Nilsson

Det har verkligen inte ett smack med din bloggpost att göra. Men ändå kommer jag att tänka på en punkare (med grön tuppkam och piercing) i Berlin som döptes för tre-fyra år sedan. Han hade kommit till tro genom ett arbete som en svensk missionär vid namn Bengt Fiske bedriver där nere. Vi understödde honom i Kalmar. Hur som helst så var han ett "gatans barn" och ville därför blöev dopet under ett partytält utomhus. Men det som var härligt var att de använde EN SOPTUNNA som DOPGRAV. Finns en film, tyvärr inte som flash, men bara några mb så snabbt att ladda hem från nedanstående länk:

http://tinyurl.com/svensdop

2009-03-05 @ 10:55:25
Postat av: Jona

Härlig video!!! (dessutom på tyska).



Skulle vara väldigt kul att få se detta sätt att anamma dopet bli mer vanligt. Ibland får jag känslan av att vi praktiserar dop in i församlingen mer än dop in i Kristus.



Tänkt den dag då vi döper hemma i duschen, eller i fontäner eller närmaste vattendrag.



Apg. 8:36-37 "När de nu färdades vägen fram, kom de till ett vatten, och hovmannen sade: "Se här finns vatten. Vad hindrar att jag blir döpt?""

2009-03-05 @ 11:49:49
Postat av: Niclas Nilsson

Håller med... en vän till mig, ungdomspastor i Nybro, döpte på badhuset medan han bodde i Vetlanda. Människor omkring tyckte det var intressant i alla fall. :)

2009-03-05 @ 14:49:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0